петък, 1 ноември 2013 г.

Денят на народните будители


Флашмоб по повод Деня на народните будители, организираха съвместно Сдружение „Младежки глас” – клон Раковски, Читалище „Честолюбие-2010г.” и ПГ”П.Парчевич”.
Учениците от гимназията и младежи по инициатива на Сдружение "Младежки Глас" – клон Раковски и Читалище "Честолюбие - 2010г." изписаха името на Петър Парчевич с телата си.
"С тази младежка акция искаме да покажем на обществото, че знаем и помним будителите си. В духа на 1 ноември се обединихме и почетохме паметта на Барон Петър Парчевич.", сподели Общинския председател на Сдружение "Младежки Глас" на община Раковски Мартин Стефанов.
"Ще продължим да показваме чрез флашмоб акции всяка година по един от нашите будителите. Мисията ни е да запазваме и градим историята си и ще продължим да го правим съвместно с младежите” допълни Председателят на Читалище "Честолюбие – 2010г." Александър Алексиев.

Духовната акция се осъществи със съдействието на фотографката Елисавета Илиева от Студио Спектър,член на клуб Р.И.Т.И.Е. при читалище „Честолюбие-2010г.”, която с професионализъм направи реална снимката от орлов поглед.

Няма коментари:

Публикуване на коментар