вторник, 24 януари 2012 г.

Денят на град Раковски

Уважаеми потребителю,

наближава 3 февруари - Денят на град Раковски. Денят, в който преди 46 години трите села Генерал Николаево, Секирово и Парчевич с Указ 100/1966г. на МС са обединени в едно - днешният град Раковски.
В тази връзка представяме, една виртуална изложба на  града като започваме от периода на трите села и тяхното израстване до едно малко китно градче. Нямаме претенциите да сме обхванали всичко, но се надяваме това което сме представили да донесе радост за всеки жител на този град.
Специално искаме да благодарим на приятелите и съмишлениците, които ни помогнаха при търсене на снимков материал в лицето на г-н Владимир Балчев -началник отдел в ТД"Държавен архив" Пловдив, г-н Павел Гуджеров - зам.кмет на Община Раковски. Благодарности на г-н Виктор Узунов- зам.председател на ОбС Раковски, който ни помогна в обработката на снимковия материал.
Използвали сме като музикален фон химна на град Раковски, чийто текст е написан от Мария Бенина, а музиката е на г-жа Бойка Търновалийска в изпълнение на учителски колектив със солист г-жа Ани Ангелова.

Изложбата можете да разгледате от тук:

Няма коментари:

Публикуване на коментар