вторник, 13 декември 2011 г.

Коледно-новогодишни мероприятия в читалището

От 15 декември в читалище "Св.св.Кирил и Методий-1908г." се открива коледна изложба базар на ръчно изработени картички и сурвачки /може би и малки изненадки/. За разлика от други читалища ние не очакваме учителите в училищата да изработят сурвачки или да ни нарисуват картички. Картичките и сурвачките са изработени от арт клуба на възрастните и детския клуб по приложно изкуство в читалището всички ние полагаме доста труд.
Заповядайте и зарадвайте вашето дете с уникална и единствена направена за вас и вашето дете сурвачка за нова година, изберете си качествено направена картичка и изпратете своите пожелания на вашите близки с картичките изработени в читалището, уникални и единствени.
На 23 декември ви каним на "Коледна трапеза" - има такса вход във вид на домашно приготвено ястие или напитка / алкохолна или безалкохолна по ваш избор/ само ще уточним, че има гооолеми награди така че се постарайте!
В седмицата между Коледа и Нова година малчуганите ще присъстват на нещо много интересно, деца не пропускайте да споменете на родителите си да имат готовност, място на провеждане на всички мероприятие е ул."Детелина" 2  /Белия дом/ ет.1.
Очакваме Ви! Заповядайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар