вторник, 13 септември 2011 г.

Работата е удоволствие ако работиш, за да се развиваш

 След красивия и лазурен черноморски бряг и прекрасното време за почивка на море, където бяха членовете на читалището, заедно с представители на читалищни дейци от гр.Баня сред веселие и надиграване между групите, дойде времето за сериозна работа.
От началото на м. септември беше даден старт на дейността на клуба по приложно изкуство. В групата участват осем човека, които в свободното си време създават в читалището редица красиви неща, едни се занимават с плетене, други с украса и декорация на естествени материали, трети развихрят своето въображение в по-авангардно изкуство.

Част от служителите в читалището пък не пропуснаха да изявят спортните си умения в спортния празник на хората с увреждания, организиран ежегодно от нашите партньори от Сдружение "За достоен живот Раковски".Там двамата участници от читалището спечелиха две купи и два сребърни медала.
От 15 септември стартира и репетиционния процес на танцовия състав при читалището и групата за фолк фитнес, а на 24 септември предстои спортен риболов между трите партньорски сдружения - НЧ"Св.св.Кирил и Методий-1908г.", Сдружение "За достоен живот-Раковски" и Сдружение "Ястреб".Няма коментари:

Публикуване на коментар